VERLICHTE LETTERS HUREN


Wij hebben de écht de mooiste lichtletters!

Verlichte letters voor elke gelegenheid

Verlichte letters, je ziet ze tegenwoordig op elke feestelijke gelegenheid. Onze grote verlichte letters zijn echte eye catchers en zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Onze verlichte letters zijn een betaalbare, chique en feestelijke oplossing om een locatie snel en gemakkelijk om te toveren.

Luxe lichtletters heeft een breed scala aan lichtcijfers, lichtletters en tekens, waardoor we elke gewenste combinatie kunnen maken. Met onze verlichte letters maak je jouw feest helemaal af! Of het nu gaat om beurzen, conferenties, bedrijfsfeesten, babyborrels of verjaardagsfeesten, we rijden met genoegen door heel Nederland en België om alle evenementen van lichtletters te voorzien.

Bovendien zijn we partners van vele organisatie- en evenementenbureaus. Als een professionele, servicegerichte, flexibele en betrouwbare partij, biedt Luxe Lichtletters het grootste assortiment aan lichtletters in de Benelux. Hierdoor kunnen we een groot aantal klanten tegelijkertijd bedienen en vaak zelfs last-minute aan uw verzoeken voldoen.

Hoogwaardige kwaliteit

Onze Luxe Lichtletters zijn vervaardigd uit hout en zijn uniek in de markt door hun afgeronde vormen, wat ze een aantrekkelijkere uitstraling geeft dan de standaard te huur aangeboden lichtletters. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden zorgvuldig onderhouden. We zorgen er altijd voor dat u de allermooiste lichtletters geleverd krijgt.

Naast de love combinatie zijn er dus vele andere combinaties mogelijk. Onze lichtletters zijn wit, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg. De lichtletters zijn de perfecte sfeermakers, zo kunnen de lichtletters ook geleverd worden met een dimmer zodat de lampjes op elk moment gedimd kunnen worden.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Verlichte letters huren.

Als grootste verhuurder van lichtletters in de Beneluxe, hebben we een groot magazijn vol lichtletters, lichtcijfers en tekens. Daarom kunnen we elke combinatie aanbieden die je maar kunt bedenken, alles is mogelijk! Onze diensten strekken zich uit over heel Nederland en de Benelux.

Zelf komen ophalen?

Je kunt de lichtletters ook persoonlijk ophalen bij ons magazijn in Huizen. Afhankelijk van het model van je auto, varieert het aantal lichtletters dat je kunt vervoeren. In kleinere auto’s passen doorgaans 2 tot 3 lichtletters, terwijl dit aantal in grotere auto’s, zoals stationwagens, kan oplopen tot 5. De lichtletters worden altijd geleverd met speciale beschermhoesjes, zodat ze veilig en gemakkelijk vervoerd kunnen worden, zelfs in een normale personenauto.

Laten bezorgen?

Als je voor bezorging kiest, zorgen onze medewerkers natuurlijk voor de installatie en aansluiting van de lichtletters. Als je besluit de lichtcijfers zelf op te halen, kun je ze gemakkelijk zelf installeren.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters voor elke gelegenheid.

Onze lichtletters zijn perfect voor elke gelegenheid. Door ons ruime aanbod van lichtletters, cijfers en tekens kunnen we elke combinatie mogelijk maken.

LED lampen

Onze lichtletters beschikken over ledlampen die elk 0,7 watt met 2000 kelvin. Daarnaast kunnen we de lichtletters ook leveren met dimmer, zo kunnen de letters op elk gewenst moment gedimd worden zodat ze de perfecte uitstraling hebben voor elke gelegenheid.

Nog veel meer..

Naast onze love letters hebben we zoals al eerder benoemd nog veel meer letters en cijfers in ons bezit. Mocht je een keer wat anders willen dan het woord love, dan hebben wij ook lichttekens in de vorm van een hart. Het hart kan perfect gebruikt worden om net wat extra sfeer toe te voegen.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
lichtletters huren

VERLICHTE LETTER UITSTRALING

Op zoek naar een echte eye catcher? Huur onze verlichte letters! Onze lichtletters zijn gemaakt van stevig hout en dankzij meerdere lagen vernis en afdichting kunnen ze lichte regenval weerstaan.

Je kunt ze ophalen bij ons in Huizen voor een borg van €100,-, of we kunnen de lichtletters bezorgen. Onze lichtletters – 1 meter hoog, 70 cm breed en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg – zijn beschikbaar voor een huurprijs van slechts €45,- incl. btw.

Ze zijn perfect voor elke viering! En met de ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin uitstralen, heb je slechts één stroompunt nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de lichtletters langer wilt houden, neem dan contact met ons op. We vinden zeker een oplossing die bij je past. Laten we samen jouw speciale dag laten stralen