LICHTLETTERS HUREN?

Maak je aanzoek nog romantischer met onze luxe lichtletters

ORIGINEEL HUWELIJKSAANZOEK

De liefde voor elkaar bezegelen. Maar hoe maak je het onvergetelijk? Het geheime ingrediënt is persoonlijkheid! Of je nu kiest voor een publiek zoeken naar een onderliggende instelling, het moet bij jullie als koppel passagier. Bereid je goed voor, want je wilt natuurlijk dat je partner volmondig “JA” zegt. Laat je creativiteit de vrije loop en je zal het perfecte huwelijksaanzoek creëren dat jullie voor altijd bij blijven. Van de perfecte huwelijksaanzoek droomt iedereen, het is het moment waarop twee mensen besluiten hun leven samen te delen.

Als je het ons vraagt, zijn lichtletters de perfecte manier om een ​​huwelijksaanzoek te doen! Waarom? Omdat ze enorm fotogeniek zijn. Huur bijvoorbeeld de lichtletters ”WILL YOU MARRY ME” en je hebt gegarandeerd een spectaculair en onvergetelijk moment om te delen met je partner. Je kunt ook een styliste in de arm nemen die de hele setting voor het huwelijksaanzoek compleet maakt. Denk aan een loper, rozenblaadjes, kaarsen, bloemen. Maar ook een fotograaf kan een leuke toevoeging zijn, je wilt dit moment nog vele keren terugzien en ook achteraf kunnen delen met vrienden en familie.

Wij hebben bij Luxe Lichtletters een heel leuk netwerk opgebouwd van stylisten en eventplanners die je zouden kunnen helpen bij je huwelijksaanzoek. Zij hebben hier veel ervaring mee. Bovendien is het natuurlijk al spannend genoeg die dag. Heb je tips nodig voor iemand bij jou in de regio? Voel je vrij om zelfs contact met ons op te nemen.


LICHTLETTERS MARRY ME MET OP DE ACHTERGROND BALLONNEN

LICHTLETTERS "MARRY ME" OF TOCH WAT ORGINELERS

Vergeet traditionele huwelijksaanzoeken en ga naar iets unieks en fotogenieks met onze prachtige lichtletters. Zeg “ja” tegen de liefde met romantische woorden. Denk aan; “WIL JE MET ME TROUWEN?”, “ZOU JE MIJN VROUW ZIJN”, “ALLES WAT WE NODIG HEBBEN IS LIEFDE”, “WEES VAN MIJN”, “TROUW MET ME”, “VOOR ALTIJD VAN JOU”. Lichtletters huren voor je huwelijksaanzoek? Reserveer ze vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

LICHTLETTERS VOOR SFEER EN WARMTE

Wat wij steeds meer zien is dat er echt uitgepakt mag worden tegenwoordig met een huwelijksaanzoek. Zelfs als je kiest voor een dubbele setting met alleen jullie twee samen in het moment. Betekent dit niet dat je geen waanzinnige achtergrond kunt creëren voor je huwelijksaanzoek. Lichtletters laten schitteren tijdens het zoeken, en later met gedimde lampjes op de achtergrond als perfect sfeerlicht voor een romantisch diner voor twee.

LICHTLETTER OP ELKAAR PLAATSEN

Luxe Lichtletters heeft meerdere stellages in de verhuur waarmee wij een heuse lichtletter Wall kunnen bouwen. Laat deze versieren met bloemen en ballonnen en jullie moment een magische achtergrond. Dus wil je lichtletters huren voor je huwelijksaanzoek? Reserveer de vandaag nog.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS MARRY ME MET KAARSEN EN DECORATIE VOOR EEN HUWELIJKSAANZOEK
LICHTLETTERS OP EEN HUWELIJKSAANZOEK MET VEEL BLOEMEN EN MOOIE DECORATIE