LICHTLETTER INFORMATIE

Wil je onze lichtletters huren? Geen verrassingen achteraf!


Wij houden van transparantie en duidelijke afspraken. Hier vind je alle belangrijke informatie op een rijtje.

Afmeting

Onze lichtletters zijn lekker groot:  1 meter hoog, 60 cm breed en 15 cm diep. Ze hebben een gewicht van +/- 5 kg per stuk.

Kleur

Onze letters zijn wit van kleur en hebben mooi warm led licht. Dit zorgt voor een sfeervolle ambiance.

Stroomverbruik

Wij maken gebruik van led lampen, elk lapje is 0,7 watt met 2000 Kelvin. Onze lichtletters worden met elkaar verbonden waardoor er maar één stroompunt nodig is.

LICHTLETTERS IN EEN TROUWZAAL MET DE INITIALEN VAN HET BRUIDSPAAR

Waterbestendig

Onze lichtletters zijn van waterbestendig hout gemaakt en hebben meerdere laklagen, dus een druppeltje moet kunnen.

Transport

U kunt kiezen om de lichtletters op te halen of te laten bezorgen. Bij ophalen vragen wij een borg van € 100,- en voor bezorging rekening wij € 0,60 p/km.

Prijs

De prijs voor letters, cijfers of tekens zijn € 45,- incl. btw.
De huurperiode is 24 uur. Heb je langer de tijd nodig dan horen wij dit graag, hier komen we wel uit.


LICHTLETTERS OP EEN DAK OM DE VRIJWILLIGERS TE BEDANKEN

Kies voor gemak & kwaliteit

Bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte lichtletters. Wij zijn jouw betrouwbare partner in de regio en komen graag naar je toe door heel Nederland en België. Bij ons kun je gemakkelijk kiezen tussen het laten bezorgen of zelf afhalen van de lichtletters via ons reserveringsformulier. En als je wilt, kan onze vriendelijke medewerker de letters ook voor je installeren op de gewenste plek. Kies voor gemak en kwaliteit met onze lichtletters!

Belangrijke informatie. Wist je dit?

Voeg wat schittering toe aan je evenement met onze spat waterbestendige lichtletters! Gemaakt van stevig hout, voorzien van meerdere laklagen en gekit, zijn onze letters bestand tegen een druppeltje regen.

Je kunt ze bij ons ophalen voor een borg van €100,- of laten bezorgen tegen een tarief van €0,60 per kilometer. Voor slechts €45,- incl. btw huur je onze grote lichtletters van 1 meter hoog, 70 cm breed en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg per stuk.

Perfect voor elke gelegenheid! En met LED-lampen die elk slechts 0,7 watt verbruiken en een warme 2000 Kelvin uitstralen, heb je maar één stroompunt nodig. De huurperiode is 24 uur, maar als je meer tijd nodig hebt, laat het ons dan weten. We vinden vast een passende oplossing. Laten we samen jouw evenement stralend maken!


Maak je gelegenheid compleet met onze luxe lichtletters.

Lichtletters op uw event?Reserveer ze vandaag nog.

Onze lichtletters reserveren?