LICHTLETTERS HUREN OP JE BABYSHOWER?

Onze lichtletters maken je Babyshower helemaal compleet


Lichtletters huren voor een Babyshower

De Babyshower is een fenomeen overgewaaid uit Amerika maar is inmiddels al aardig ingeburgerd in Nederland. Een feestje nog vóór de geboorte van het kindje waar de mama in Spé in het zonnetje wordt gezet en extra wordt verwend door familie en vrienden. Vaak is de babyshower een verrassing voor de mommy to be. Organiseer jij binnenkort een babyshower voor je dochter, zus of vriendin? Dan mogen onze Luxe lichtletters niet ontbreken. Er wordt tegenwoordig enorm uitgepakt met decoratie. Wat wij veel zien is dat de lichtletters worden gedecoreerd met ballonnen en teddyberen. Maar ook een grappige tekst zoals “TIME TO POP” of “MOMMY TO BE” in lichtletters zal een grote verassing zijn voor de zwangere dame. Luxe Lichtletters geven net dat extra feestelijke tintje aan de dag waardoor zij deze babyshower nooit zal vergeten.


OH BABY OP EEN FEESTJE VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER

Lichtletters als decoratie voor een babyshower

Met lichtletters kunt je in een mum van tijd in elke ruimte een magische sfeer creëren – één die zowel door moeder als gasten nooit vergeten zal worden! Dus als je op zoek bent naar manieren om een babyshower echt speciaal te maken, overweeg dan om deze te decoreren met lichtletters van Luxe Lichtletters. Je zult er geen spijt van krijgen! Lichtletters huren op je babyshower zorgt nét dat extra sfeertje.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters ophalen of laten bezorgen

Het organiseren van de babyshower , voor je dochter, zus, nichtje of vriendin neemt aardig wat tijd in beslag. Op de dag zelf ben je druk bezig met het klaarzetten van alles en zorgen dat de surprise tot een goed eind wordt gebracht. Wij denken graag met je mee, wil je de lichtletters liever de dag van tevoren al op komen halen? Geen enkel probleem! Ook bezorgen wij met alle liefde de lichtletters op de locatie van de babyshower, we sluiten deze aan en zorgen dat jij je handen vrij hebt om wat anders te doen. Mocht je wat vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ pagina, hier beantwoorden wij veel voorkomende vragen.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN BABYSHOWER IN DE TUIN VERSIERD MET BALLONNEN
LICHTLETTERS OH BABY VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER

Waarom Decoraties Belangrijk zijn

Decoraties zijn essentieel voor de sfeer en het plezier op iedere babyshower. Ze laten de aanwezigen zich speciaal voelen en creëren een onvergetelijke ambiance. Onze lichtletters mogen hierbij niet ontbreken!

Lichtletters voor een Onvergetelijk Moment

Ontvang je gasten in stijl en creëer een leuk fotomoment met onze lichtletters. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bij Luxe Lichtletters hebben we een groot assortiment aan lichtletters om elk idee tot leven te brengen.

Maak je babyshower onvergetelijk met onze lichtletters.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!