BESTELLEN

Wanneer je de reactie op het reserveringsformulier ontvangt verwachten wij nog een akkoord te ontvangen per mail.

Wanneer het reserveringsformulier is ingevuld en naar ons is verstuurd zullen wij de beschikbaarheid van de door jou gewenste lichtletters controleren en een prijsopgave toesturen. Wanneer je op deze mail akkoord geeft zijn de lichtletters voor jou gereserveerd.

Als er iets niet duidelijk is, of je wilt liever persoonlijk contact dan staan wij je graag telefonisch te woord. Je kunt hiervoor bellen naar ons kantoor: 035 533 70 73 of op het mobiele nummer 06-14 72 90 48 Ook is er een mogelijkheid om het contactformulier in te vullen op de website. Wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Wanneer je details van de reservering wilt wijzigen zullen wij altijd proberen om dit mogelijk te maken. Wanneer dit op een zeer kort termijn gebeurd kan het voorkomen dat de planning dit niet toe laat. We zullen samen naar een oplossing zoeken die voor beide partijen uitkomst biedt.

Uiteraard is het mogelijk dat een reservering geannuleerd wordt, daar zijn wel bepaalde voorwaarden aan gesteld.  Je kunt deze terug lezen in de algemene voorwaarden op de website.


BEZORGEN, TRANSPORT, AANSLUITEN

Wij hebben inderdaad speciale tarieven voor ritten na 00.00 s’ nachts en voor 08.00 s’ ochtends. Dit wordt van tevoren in de prijsopgave vermeldt.

Wij bezorgen de lichtletters in de hele Benelux, ook in het centrum van de steden. Op sommige moeilijk bereikbare locaties berekenen wij een meerprijs. Dit wordt van tevoren in de prijsopgave vermeldt.

Het is zeker mogelijk om de lichtletters te laten bezorgen of op te laten halen op zondag.

Wanneer een levering niet compleet is, bespreek dit dan direct met onze bezorger. Hij/zij zal dan direct contact opnemen met iemand van ons kantoor. Kom je er pas achter dat er iets ontbreekt als onze medewerker al is vertrokken, bel dan direct op het volgende mobiele nummer 06 14 72 90 48. We zullen het probleem dan meteen oplossen.

Wanneer wij lichtletters moeten komen bezorgen op moeilijk toegankelijke locaties, denk aan locatie waar wij de auto niet voor de deur kunnen parkeren. De lichtletters naar 3 hoog moeten worden getild omdat er geen lift aanwezig is, Beursgebouwen etc. Dan berekenen wij daar een toeslag voor. Dit wordt van tevoren vermeldt op de prijsopgave.

In principe kunnen wij aan alle wensen qua tijden voldoen, dit is wel op basis van beschikbaarheid. Tevens vragen wij voor ritten na 00.00 en voor 08.00 een meerprijs.

Dit wordt van tevoren in de prijsopgave vermeldt.

Onze transportkosten zijn € 0,60 incl. btw per km, zowel voor het bezorgen (heen & weer = 2 ritjes) als voor het ophalen (heen & weer = 2 ritjes).

Zelf de transportkosten uitrekenen?
Ons magazijn (Huizen) naar het bezorgadres x 4 ritjes x € 0,60 = de totale transportprijs.


AFHALEN

Wanneer je de lichtletters komt afhalen, hebben wij deze voor je schoongemaakt en getest. Je krijgt een kleine uitleg over hoe je deze aansluit. De kans is groot wanneer de lichtletters niet branden, deze niet goed zijn aangesloten. Haal alle kabels weer los van elkaar en begin opnieuw. Wanneer deze dan nog niet werken kun je ons uiteraard bellen en wij zullen dit dan oplossen. Het kan gebeuren dat een lampje los trilt door het vervoeren in de auto, brand er een lampje niet draai deze dan wat, probeer zowel linksom als rechtsom, je zult zien dat de het lampje dan weer “prik” pakt van de kabel. Wanneer een lampje kapot is kun je deze vervangen middels het reservelampje dat wij achterop de lichtletter hebben gemonteerd. Deze kun je simpel uit de fitting draaien.

Wanneer de lichtletters bij ons worden afgehaald maken wij deze schoon, wij testen of alle lampjes het doen en voorzien iedere lichtletter van een hoes. Deze zorgt ervoor dat de lichtletters niet beschadigden tijden het transport.

Wij vragen bij het zelf afhalen van de lichtletters een borg van €100,00. Deze dient contant te worden voldaan.

De lichtletters zijn zelf erg gemakkelijk aan te sluiten, we geven je een kleine instructie bij het afhalen van de lichtletters.

Zeker! Iedereen is van harte welkom om zelf de lichtletters op te komen halen en terug te brengen. Dit gebeurd wel op afspraak. We zijn heel flexibel qua tijden , als we het van tevoren maar weten zodat wij er rekening mee kunnen houden.

Of de lichtletters in een personenauto passen hangt af van het type auto. In de kleinere modellen passen 2 á 3 lichtletters. In een stationwagon al gauw 5 stuks. Vanaf 6 stuks raden wij aan om met een Caddy of een busje te komen. Het verschilt uiteraard ook per bestelling. De lichtletter “W”neemt aanzienlijk meer ruimte in beslag dan een “I”. Wanneer je twijfelt neem dan gerust even contact met ons op.


ALGEMEEN

Wij zullen het volledige bedrag van de schade in rekening brengen.

Wij zijn heel erg blij als de lichtletters naar de zin zijn, in overleg kan de huurperiode verlengt worden, dit hangt af van de beschikbaarheid.

We willen je vriendelijk verzoeken de lichtletters in dezelfde staat in te leveren als dat je ze hebt ontvangen. Je kunt met vochtig doekje de letters afnemen.

De lichtletters kunnen tegen een klein miezer buitje, bij regen, sneeuw dienen de lichtletters binnen te worden neergezet. Wanneer het vriest verhuren wij de lichtletters niet wanneer deze buiten komen te staan.

De ontbrekende spullen zullen wij volledig in rekening brengen.

Het antwoord is nee, de lichtletters dienen in de nacht binnen te worden neergezet. Niet onder een afdak maar binnen in een afgesloten het liefst een verwarmde ruimte.

De lichtletters mogen zeker buiten worden gezet, de letters zijn gelakt en gekit en kunnen dus tegen een beetje water. Echter zijn ze niet bestand om de hele dag in de regen te staan.

De lichtletters dienen in de nacht sowieso binnen te worden neergezet. Niet onder een afdak, maar in een afgesloten ruimte, het liefst verwarmd.

Tijdens de feestdagen zijn wij aanwezig op afspraak. Wat betreft het leveren en ophalen van de lichtletters tijdens feestdagen, wij zullen proberen om in overleg de lichtletters al een dag van tevoren te bezorgen zodat onze medewerkers ook van de feestdagen kunnen genieten.

Nee, de lichtletters zijn voorzien van led lampjes, deze verbruiken 0,7 watt per stuk.

De huurder is tijdens de gehele huurperiode aansprakelijk. De huurder dient de huurartikelen bijvoorbeeld ook goed te beschermen tegen vocht en weersinvloeden. De huurder is ook aansprakelijk voor alle schade ontstaan tijdens het gebruik van het gehuurde. Je leest alles over aansprakelijk in onze algemene voorwaarden. Deze treft je aan onderaan op onze website.

Op het reserveringsformulier kun je de optie dimbare lampjes aan vinken. Wij leveren de lichtletters dan met dimbare lampjes en een dimmer.

Aan de lichtletter zit zowel een stekker als een stopcontact. Hierdoor zijn de lichtletters aan elkaar “door te lussen” waardoor er maar een stroompunt nodig is om de lichtletters te laten branden.