LOVE LETTERS HUREN


Wij hebben de écht de mooiste lichtletters!

Witte love lichtletters huren.

Een bruiloft, aanzoek, jubileum of gewoon om iemand te vertellen dat je van diegene houdt? Onze Love letters zijn hier perfect voor! Lichtletters zijn de perfecte manier om indruk te maken. Onze lichtletters zijn enorm fotogeniek en toveren een kale ruimte in een keer om in een sfeervolle en gezellige ruimte. Naast onze Love lichtletters beschikken wij over een groot assortiment lichtletters, lichtcijfers en tekens.

Naast de love combinatie zijn er dus vele andere combinaties mogelijk. Onze lichtletters zijn wit, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg. De lichtletters zijn de perfecte sfeermakers, zo kunnen de lichtletters ook geleverd worden met een dimmer zodat de lampjes op elk moment gedimd kunnen worden.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Love letters bezorgen of ophalen.

De lichtletters kunnen bezorgd worden op elk gewenste locatie. Bezorgkosten worden berekend vanaf ons magazijn in Huizen. De kosten voor onze bezorgservice bedragen € 0,60 inclusief btw per kilometer. Dit tarief geldt zowel voor het leveren (heenreis en terugreis = 2 ritten) als voor het ophalen (heenreis en terugreis = 2 ritten).

Zelf komen ophalen?

Mocht je de lichtletters willen ophalen dan is dat ook mogelijk, de lichtletters kunnen opgehaald worden bij ons magazijn in Huizen. Onze bezorgers zijn heel vriendelijk maar bovenal zorgvuldig, met oog voor detail leveren ze de lichtletters bij je af. De bezorgers installeren de lichtletters graag voor je.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters voor elke gelegenheid.

Onze lichtletters zijn perfect voor elke gelegenheid. Door ons ruime aanbod van lichtletters, cijfers en tekens kunnen we elke combinatie mogelijk maken.

LED lampen

Onze lichtletters beschikken over ledlampen die elk 0,7 watt met 2000 kelvin. Daarnaast kunnen we de lichtletters ook leveren met dimmer, zo kunnen de letters op elk gewenst moment gedimd worden zodat ze de perfecte uitstraling hebben voor elke gelegenheid.

Nog veel meer..

Naast onze love letters hebben we zoals al eerder benoemd nog veel meer letters en cijfers in ons bezit. Mocht je een keer wat anders willen dan het woord love, dan hebben wij ook lichttekens in de vorm van een hart. Het hart kan perfect gebruikt worden om net wat extra sfeer toe te voegen.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

LICHTLETTER INFORMATIE

De prijs per letter, cijfer of teken is €45,- inclusief btw. Deze prijs geld voor een huurperiode van 24 uur, mocht je ze langer nodig hebben dan horen wij dit graag, in overleg is van alles mogelijk!  

Onze lichtletters zijn waterbestendig door de meerdere laklagen, de letters kunnen dus tegen een druppeltje. De letters zijn wit van kleur en beschikken over een warm mooi licht. Als enige in de Beneluxe beschikken wij over letter en cijfers met ronden vormen, dit zorgt voor een luxe en een elegante uitstraling. Onze lichtletters zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd in speciale beschermhoezen, zo kunnen de lichtletters altijd netjes en veilig vervoerd worden.

Door de beschermhoezen kun je ook gemakkelijk zelf de lichtletters ophalen, ze kunnen namelijk vervoerd worden in een normale personenauto zolang de hoezen er omheen zitten.  Kortom, lichtletters zijn de perfecte manier om je feest, aanzoek of event aan te kleden!

Reserveer snel jouw lichtletters via ons reserveringsformulier.