LICHTLETTERS HUREN?

Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtletters huren voor je verjaardag?

Verjaardagen zijn voor iedereen speciale dagen. Ze vertegenwoordigen een mijlpaal in ons leven. Een dag om te vieren en om stil te staan bij de vooruitgang die we hebben geboekt en de veranderingen die we hebben meegemaakt. Verjaardagen zorgen er ook voor dat we ons omringd voelen door liefde, omdat familie en vrienden hun genegenheid tonen door middel van cadeaus, attente gebaren en hartelijke boodschappen. Met onze lichtletters kun je er zeker van zijn dat de jarige zich in het zonnetje gezet voelt. Wanneer je een verjaardag echt speciaal en onvergetelijk wilt maken voor iemand, zijn lichtletters de manier.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtletters als decoratie op een verjaardag

Lichtletters zijn een stijlvolle, feestelijke en betaalbare manier om een locatie te decoreren en dat in slechts enkele minuten. Iedere verjaardag tover je in mum van tijd om tot een echte party! De naam van de jarige job, de leeftijd die hij/zij heeft mogen bereiken, HAPPY BIRTHDAY, CONGRATULATIONS, 50 AND FABULOUS, zijn voorbeelden die regelmatig worden ingehuurd bij ons.

Groot assortiment

Luxe lichtletters heeft een groot assortiment lichtletters waardoor wij elke combinatie voor een verjaardag kunnen maken die je wenst. Wacht niet langer, wil jij lichtletters huren voor je verjaardag? Reserveer ze vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters voor een verjaardag laten bezorgen of komen afhalen

Het decoreren van een verjaardag is een van de leukste onderdelen van het feest. Of het gaat om een kinderverjaardag of van een volwassenen, lichtletters zijn leuk voor iedere leeftijd.

Laten bezorgen?

De lichtletters kunnen wij komen bezorgen of ze mogen worden afgehaald bij ons magazijn in Huizen. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en voorzien van Led lampjes, hierdoor verbruiken zij weinig stroom en kunnen zij op slechts één stopcontact worden aangesloten.

Écht mooie lichtletters

Onze Luxe Lichtletters zijn wit en hebben als enige op de markt ronde vormen, hierdoor hebben zij een mooiere uitstraling, wat ook weer zorgt voor geweldige foto’s. Twijfel niet langer en boek vandaag nog lichtletters voor een feestelijke verjaardag!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
lichtletters huren