Lichtletters huren?

Maak jullie speciale gelgenheid compleet met onze lichtletters.

Lichtletters huren voor een Gender Reveal Party

Het verwachten van een baby is een van de spannendste gebeurtenissen in iemands leven. Voor veel stellen is de aankondiging van het geslacht van hun baby net zo bijzonder. En hoe kun je dat beter doen dan met lichtletters? Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, lichtletters geven je gender reveal party zeker extra glans. Tegenwoordig is de decoratie van het feest regelmatig onderdeel van de onthulling. Lichtletters worden vaak gedecoreerd met roze en blauwe ballonnen. Wij kunnen zelfs de lichtletters voorzien van diverse kleuren lampjes, zodat het woord “BABY” zal gaan branden in het roze of in het blauw. Luxe Lichtletters heeft een groot assortiment lichtletters & tekens waardoor wij elke gewenste combinatie kunnen maken die jullie wensen. Uiteraard zorgen onze lichtletters op jullie gender reveal party er ook voor dat er direct een hele gave achtergrond is voor het maken van foto’s. Zijn onze Luxe Lichtletters erbij wanneer jullie erachter komen of jullie een jongen of meisje verwachten?


LICHTLETTERS BUITEN OP HET GRAS OP EEN GENDER REVEALPARTY

Lichtletter combinaties voor Gender Reveal Party

Om inspiratie op te doen voor jullie gender reveal party kunnen jullie natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Instagram pagina. De stylistes die onze lichtletters vaak inhuren als onderdeel van hun creaties maken een ware kunst van het decoreren van een gender reveal party. Wij staan zelf elke keer versteld van hun creativiteit. De lichtletter combinaties die vaak worden ingehuurd bij ons zijn bijvoorbeeld; BABY, OH BABY, BOY OR GIRL, PINK OR BLUE, HE OR SHE, BABY ON THE WAY, BABY EL GHAZI (de achternaam van de ouders) BABY#1 en zo hebben wij er nog heel veel voorbij zien komen. Mocht je geen inspiratie hebben dan mag je altijd onze hulp inschakelen wij denken graag met jullie mee om jullie gender reveal party heel bijzonder te maken.

Bekijk onze lichtletters

Onvergetelijke Gender Reveal Party

Jullie gender reveal party wordt vast en zeker een onvergetelijke gebeurtenis. Dit zal een blijvende herinneringen zijn die voor altijd gekoesterd zal worden! Wij van Luxe Lichtletters willen daar graag deel van uitmaken! Dus huur reserveer vandaan nog de lichtletters voor jullie Gender Reveal Party,

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS BOY OF GIRL VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER
LICHTLETTERS OP EEN GENDER REVEAL PARTY MET OUDERS OP DE FOTO