LICHTLETTERS HUREN?

Maak jullie geweldige dag compleet met onze prachtige lichtletters.

Lichtletters huren op jullie bruiloft?

Jullie huwelijksvoorbereidingen zullen een prachtige en spannende tijd vol verwachting zijn. Met zorgvuldige planning en aandacht voor details kunnen jullie de perfecte sfeer creëren voor jullie bruiloft. Elk element, van de kleding tot de bloemen. Of van decoratie tot de muziek zal samenkomen om jullie droom te verwezenlijken. Onze Lichtletters zijn een betoverende manier om een romantisch tintje aan jullie bruiloft te geven. Ze creëren niet alleen een mooie intieme sfeer, maar vormen ook een opvallende achtergrond voor foto’s en video’s van het huwelijk.

Of het gaat om één speciale zin of meerdere feestelijke woorden? Onze prachtige Lichtletters kunnen wij in elke combinatie leveren. Het is ook mogelijk om de lichtletters binnen of buiten te plaatsen. Bijvoorbeeld bij de ceremonie om een mooie setting te maken voor het Ja-woord moment. Als jullie iets extra’s zoeken, hebben wij ook lichttekens in de vorm van hart. Dit lichtgevende hart is perfect om een extra vleugje liefde aan jullie bruiloft toe te voegen.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor een fantastische bruiloft. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor jullie bruiloft op maat gemaakt.


foto van bruidspaar met lichtletters

Lichtletters in elke combinatie mogelijk

Luxe Lichtletters heeft een heel groot assortiment lichtletters, cijfers en tekens. Wij zien dat veel bruidparen kiezen voor de initialen met daartussen een hartje of &-teken. “MR&MRS” of “MR&MR” zijn ook mateloos populair. Reserveer vandaag nog om prachtige lichtletters te huren op jullie bruiloft.

Uitpakken!

Daarbij zien wij steeds meer dat er tegenwoordig echt uitgepakt mag worden op een bruiloft. Veel bruidsparen kiezen voor de lichtletters “MR&MRS met daaronder de achternaam waarmee vanaf die dag beide zijn verbonden. Wellicht denken jullie nu “daaronder” wat bedoelen jullie daarmee? Dit doen wij met een stellage.

Stellage

Luxe Lichtletters heeft meerdere stellages in de verhuur waarmee wij een heuse lichtletter wall kunnen bouwen. Laat deze versieren met ballonnen en jullie feest heeft een magische achtergrond.

Bekijk onze lichtletters

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Met zoveel druk om alles te organiseren, is het belangrijk om niet te vergeten waarom jullie in de eerste plaats gaan trouwen – de liefde! Het is de bedoeling dat jullie al enorm veel plezier beleven aan de voorbereidingen van jullie bruiloft. Wat enorm bijdraagt aan die beleving is het samenwerken met ervaren bedrijven, waarbij je ervan uit kunt gaan dat alles op de dag zelf wordt geregeld volgens afspraak en jullie onbezorgd kunnen genieten.

Professioneel

Luxe Lichtletters is een professionele partij, wij zijn servicegericht, flexibel en betrouwbaar. Wij bespreken alle details ruim van tevoren, zodat wij precies weten wat er van ons verwacht wordt.

Allermooiste Lichtletters!

Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden, om ervoor te zorgen dat jullie de allermooiste lichtletters op jullie bruiloft hebben ter decoratie van jullie grote dag!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN TAFEL JUST MARRIED VOOR EEN BRUILOFT
LICHTLETTERS VOOR EEN BRUILOFT MET BLOEMEN OP DE VOORGROND