Lichtletters huren?

Zorg dat je opvalt bij het publiek!

Lichtletters huren op beurs of congres?

Het bijwonen of organiseren van een beurs of congres kan een waardevolle ervaring zijn om te netwerken en meer te leren over uw branche. Het is een kans om in contact te komen met potentiële klanten, investeerders en partners. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw aanwezigheid op de beurs of het congres gedenkwaardig zal zijn? Hoe kunt u als exposant de aandacht trekken en u onderscheiden van de concurrenten? Het antwoord is simpel: Lichtletters! Vang de aandacht van de aanwezige met een slogan, de bedrijfsnaam of boodschap die u wilt overbrengen.

Plaats het thema van de dag in lichtletters op het podium, een inspirerende quote die de bezoeker aan het denken zet of een hashtag waarvan u hoop dat deze veel gedeeld zal worden op de socials. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het realiseren van succesvolle beurs of congres.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor elke beurs en congres. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever voor jullie speciaal op maat gemaakt.


WELKOM LICHTLETTERS VOOR HET ONTVANGEN VAN DE GASTEN OP EEN BEURS DAG

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Het is niet genoeg om alleen de aandacht van de bezoekers te trekken op de beurs of het congres zelf. U moet er ook voor zorgen dat zij uw bedrijf, merk of boodschap zich achteraf nog herinneren. Zorg voor een manier om in contact te blijven met de mensen nadat zij zijn vertrokken. Lichtletters creëren een mooie achtergrond voor een foto. Lichtletters huren op beurs of congres dag of dagen? Reserveer de gewenste lichtletters of cijfers vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

Waarom lichtletters huren op je bedrijfsfeest?

Om deze foto te maken kunt u ons andere label De Magische Fotospiegel inhuren. De foto krijgt in overleg met u een gepersonaliseerd kader. Maar het waardevolle voor u is dat de bezoeker deze direct naar zichzelf toe kan sturen door zijn of haar e-mailadres in te vullen. Zo kunt u na afloop van de beurs of het congres contact opnemen. De combinatie van Luxe Lichtletters en de Magische Fotospiegel is een geweldige combinatie om bekendheid te genereren voor uw bedrijf.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN DAK OM DE VRIJWILLIGERS TE BEDANKEN
LICHTLETTERS OP EEN AUTO WAAR EEN DJ OP STAAT DE DRAAIEN