LICHTLETTERS HUREN?

Zet jullie bedrijfsnaam neer in lichtletters!

Maak jullie bedrijfsfeest compleet

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een uitstekende manier om iedereen samen te brengen, succes te vieren en de teambuilding te verbeteren. Een geslaagd bedrijfsfeest geeft werknemers nieuwe inspiratie, creëert waardevolle connecties tussen collega’s en heeft een blijvend effect op het moreel. Decoraties zijn essentieel voor elk bedrijfsfeest, omdat ze een sfeer van feest en plezier geven waardoor de aanwezigen zich speciaal voelen. Uiteraard mogen onze lichtletters tijdens jullie bedrijfsfeest daarom niet ontbreken. Ontvang de werknemers in stijl en creëer een leuk fotomoment met lichtletters. Kies voor het samenstellen van de lichtletters bijvoorbeeld, de bedrijfsnaam, het thema van de dag, de tagline van het bedrijf of lichtcijfers om het zoveel jarig bestaan van de zaak te vieren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Luxe Lichtletters hebben wij een groot assortiment lichtletters, waardoor wij ieder idee uit kunnen voeren.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor een fantastisch bedrijfsfeest. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor jullie bedrijf op maat gemaakt.


PRACHTIGE GEKLEURDE ZAAL MET GASTEN EN OP DE ACHTERGROND LICHTLETTERS

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Luxe Lichtletters is een professionele partij, wij zijn servicegericht, flexibel en betrouwbaar. De details voor de levering op jullie bedrijfsfeest bespreken wij ruim van tevoren, zodat wij precies weten wat er van ons verwacht wordt. Lichtletters huren op jullie bedrijfsfeest doe je bij Luxe Lichtletters.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters op je bedrijfsfeest?

Doordat wij een zeer groot assortiment lichtletters hebben kunnen wij ook last-minute van dienst zijn. Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden, om ervoor te zorgen dat jullie de allermooiste lichtletters op jullie bedrijfsfeest hebben staan schijnen. Dus maak jullie event compleet en huur lichtletters voor jullie bedrijfsfeest bij Luxe Lichtletters.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS BUITEN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST OP EEN EVENT LOCATIE
LICHTLETTERS BUITEN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST BIJ EEN EVENEMENTEN LOCATIE