LICHTLETTERS HUREN IN AMSTERDAM?


Wij hebben de écht de mooiste lichtletters!

Lichtletters voor elke gelegenheid.

Lichtletters, je kan er niet meer omheen! Je ziet ze tegenwoordig overal. De lichtletters zijn dé manier om een ruimte in een mum van tijd te decoreren. Door ons grote assortiment lichtletters, cijfers en tekens kunnen wij vaak inspelen op last-minute aanvragen om zo iedereen te voorzien van onze luxe lichtletters. Met onze lichtletters garanderen we je dat je jouw event, verjaardag of jubileum een prachtige luxe uitstraling geeft.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtletters ophalen of laten bezorgen in Amsterdam.

Onze lichtletters zijn de perfecte aanvulling voor elk event. We kunnen de lichtletters thuisbezorgen, of je kunt ze zelf ophalen in ons magazijn in Huizen. We leveren de lichtletters door heel Nederland en de Benelux, ook in Amsterdam. Mocht je de letters willen komen ophalen dan kan dat ook. Ons magazijn is gevestigd in Huizen, makkelijk te bereiken vanaf Amsterdam. De lichtletters zijn eenvoudig zelf aan te sluiten, ze verbruiken weinig energie en er is slechts één stopcontact nodig voor de aansluiting.

Zelf aansluiten?

Zelf aansluiten is erg gemakkelijk, de lichtletters ophalen en zelf aansluiten is daarom ook zo gedaan!  
In compacte auto’s kunnen gewoonlijk 2 tot 3 lichtletters worden vervoerd, terwijl in grotere auto’s zoals stationwagens dit er vaak wel 4 kunnen zijn. De lichtletters worden vervoerd in speciale beschermhoezen om veilig en gemakkelijk vervoer te garanderen, zelfs met een standaard personenauto. Als je ervoor kiest om de lichtletters te laten bezorgen, worden ze uiteraard geïnstalleerd en aangesloten door onze bezorger.  

Bekijk onze lichtletters

Klanttevredenheid!

Onze aanpak is gericht op klanttevredenheid en flexibiliteit. We streven ernaar om het proces van bezorging zo vlot en plezierig mogelijk te maken. Indien je ervoor kiest om onze lichtletters te laten bezorgen, maken we graag een offerte met de bijbehorende transportkosten. Echter, je hebt ook de optie om ze kosteloos op te halen bij ons.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

De mooiste lichtletters van de Beneluxe.

Til je evenement, verjaardag of jubileum naar een hoger niveau met onze regenbestendige lichtletters!

Deze robuuste cijfers, vervaardigd uit solide hout en voorzien van meerdere vernislagen en afdichtmiddel, zijn bestendig tegen lichte regenbuien. De lichtletters zijn wit en hun ronde vormgeving geeft ze een luxueuze uitstraling.

Je kunt de lichtletters bij ons in Huizen ophalen tegen een borg van €100,- of wij kunnen ze op locatie afleveren. Onze flinke lichtcijfers – 1 meter hoog, 70 cm breed en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg – zijn te huur voor maar €45,-, btw inbegrepen.

Ze zijn perfect voor iedere gelegenheid. En dankzij de ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin afgeven, heb je aan één stroomaansluiting genoeg. De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de letters langer wilt houden, neem dan contact met ons op. Dan is dit zeker geen probleem en komen we er samen uit.  


Voor meer informatie over onze lichtletters en antwoorden op onze meest gestelde vragen, neem een kijkje op onze FAQ pagina.
Gelijk de lichtletters boeken? Vul ons reserveringsformulier in op de site!