LICHTCIJFERS HUREN IN LAREN?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtcijfers huren voor elke speciale gelegenheid.

Lichtcijfers zijn een elegante, feestelijke en budgetvriendelijke manier om elke plek om te toveren. Ze zijn perfect voor verjaardagen en jubilea of andere evenementen. Bij Luxe Lichtletters hebben we een uitgebreide selectie aan lichtcijfers, waardoor we allerlei combinaties voor bijzondere evenementen kunnen samenstellen. Onze lichtcijfers voegen een vleugje luxe toe aan je event, verjaardag of jubileum. Met onze lichtcijfers is de ruimte binnen een mum van tijd aangekleed.  

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtcijfers huren Laren.

Als de grootste leverancier van lichtcijfers en lichtletters in Nederland en de Beneluxe hebben we een ruim magazijn gevuld met lichtcijfers. We leveren over heel Nederland en de Benelux, zo ook in Laren.

Je kunt de lichtcijfers ook zelf afhalen bij ons magazijn in Huizen. Het aantal lichtcijfers dat in een voertuig past, varieert afhankelijk van het soort auto. Kleine auto’s kunnen meestal 2 tot 3 lichtcijfers vervoeren, terwijl grotere auto’s zoals stationwagens er tot 5 kunnen meenemen. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermende hoezen voor een veilig en gemakkelijk transport, zo kunnen de lichtcijfers zelfs met een normale personenauto netjes en veilig vervoerd worden.

Als je besluit om de lichtcijfers te laten leveren, zullen onze medewerkers ze voor je installeren en aansluiten. Als je ervoor kiest om ze zelf op te halen, is het aansluiten van de lichtcijfers eenvoudig. 

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers afhalen of laten bezorgen Laren?

Onze lichtcijfers zijn een fantastische toevoeging aan elke verjaardag of jubileum, of het nu gaat om een kinderfeestje of een feestje voor volwassenen.

We kunnen de lichtcijfers bij je thuis afleveren, of je kunt ze zelf afhalen bij ons magazijn. Ons magazijn is gelegen in Huizen, op slechts 10 minuten rijden van Laren. Het aansluiten van de lichtcijfers is erg gemakkelijk, ze zijn energiezuinig en hebben slechts één stopcontact nodig.

Onze grootste focus is flexibiliteit bieden en de klant vooropstellen. We streven ernaar om de levering zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. Als je ervoor kiest om de lichtletters te laten bezorgen, geven we je graag een offerte voor de transportkosten. Je kan de Lichtcijfers natuurlijk ook zelf ophalen, dit kost je niks! 

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
lichtletters huren

LUXE LICHTCIJFERS

Geef je event, verjaardag of jubileum een glamourous touch met onze waterbestendige lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn gemaakt uit massief hout en zijn dankzij meerdere lagen vernis en afdichtmiddel bestand tegen lichte regen.

Je kunt ze bij ons afhalen in Huizen, hier vragen wij een €100 borg voor terug, je kunt de lichtcijfers natuurlijk ook ophalen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn te huur voor slechts €45,-, inclusief btw. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid! En dankzij de zuinige ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin geven, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de cijfers langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden altijd een oplossing die aan je wensen voldoet. Samen laten we jouw event, verjaardag of jubileum stralen!