LICHTCIJFERS HUREN IN HILVERSUM?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtcijfers huren voor elke gelegenheid

Lichtcijfers zijn een betaalbare, chique en feestelijke oplossing om een locatie snel te versieren. Ze kunnen elke verjaardag en of jubileum direct omtoveren tot een knallend feest! Luxe lichtletters heeft een breed scala aan lichtcijfers, waardoor we elke gewenste combinatie voor een verjaardag of jubileum kunnen samenstellen. Voor een speciale en onvergetelijke dag, zijn de lichtcijfers de perfecte toevoeging. Met onze lichtcijfers kun je er zeker van zijn dat je een verjaardag of jubileum een geweldige luxe uitstraling geeft.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtcijfers huren in omgeving Hilversum.

Als dé lichtcijfer verhuurder van het Gooi beschikken wij over een groot magazijn vol lichtcijfers. Elke combinatie is dus mogelijk. De lichtcijfers bezorgen wij door heel Nederland en de Beneluxe, en dus ook bij u in Hilversum.  De lichtcijfers kunnen ook opgehaald worden bij ons magazijn in Huizen. Het is afhankelijk van het type auto hoeveel lichtcijfers erin passen. In compacte auto’s kunnen doorgaans 2 tot 3 lichtcijfers worden vervoerd. Voor grotere auto’s zoals stationwagens kan dit aantal oplopen tot 5. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermhoezen, op deze manier kunnen de lichtcijfers gemakkelijk en veilig vervoerd worden, ook met een normale passagiersauto.  
Kiest u ervoor om de lichtcijfers te laten bezorgen dan worden de lichtcijfers natuurlijk geïnstalleerd en aangesloten door een van onze medewerkers. Mocht u zelf de lichtcijfers komen ophalen dan zijn de lichtcijfers ook gemakkelijk zelf aan te sluiten.

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers ophalen of laten bezorgen in Hilversum?

Lichtcijfers zijn een plezierige aanvulling op elke verjaardag of jubileum, ongeacht of het een kinderfeestje of een volwassen viering betreft. Wij kunnen de lichtcijfers bij je thuisbezorgen, of je kunt ze ophalen bij ons magazijn. Ons magazijn bevindt zich op 20 minuten rijden van Hilversum, in Huizen.

Makkelijke aan te sluiten!

De lichtcijfers zijn gemakkelijk zelf aan te sluiten, daarnaast verbruiken ze weinig energie en is er slechts één stopcontact nodig om de lichtcijfers aan te sluiten. Onze primaire focus ligt op flexibiliteit en het centraal stellen van de klant. Daarom streven we ernaar om samen de leveringservaring zo vlot en aangenaam mogelijk te maken.

Zelf ophalen?

Als je besluit om onze lichtletters te laten bezorgen, zijn we blij om je een offerte te geven voor de vervoerskosten. Echter, als je het prettig vindt, is het ook mogelijk om ze zelf bij ons op te halen, wat je geen cent kost!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
lichtletters huren

Lichtcijfers look and feel

Breng een vleugje sprankeling naar je verjaardag of jubileum met onze waterafstotende lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn vervaardigd uit solide hout en zijn door meerdere lagen lak en dichtmiddel bestand tegen lichte regenval.

Je kunt ze bij ons afhalen in Huizen tegen een borg van €100,- of we kunnen ze bezorgen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn beschikbaar voor een huurprijs van slechts €45,-, incl. btw. Ze zijn ideaal voor elke gelegenheid! En dankzij de Ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin geven, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de letters langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. We vinden ongetwijfeld een oplossing op maat voor je. Laten we samen jouw verjaardag of jubileum doen schitteren!