LICHTCIJFERS HUREN IN BUSSUM?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Versier elke gebeurtenis met onze lichtcijfers

Lichtcijfers huren op feest in Bussum? Je ziet ze momenteel overal! Ze kunnen direct elk event, verjaardag of jubileum omvormen tot een bruisende viering! Door ons grote assortiment kunnen wij vaak zelfs inspelen op last-minute aanvragen om zo iedereen te voorzien van onze luxe lichtcijfers. Met onze lichtcijfers garanderen we je dat je jouw event, verjaardag of jubileum een prachtige luxe uitstraling geeft.  

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Verhuur van lichtcijfers in Bussum & omgeving. 

Lichtcijfers huren in Bussum? Als toonaangevende leverancier van lichtcijfers in het Gooi hebben we een uitgebreid magazijn vol lichtcijfers. Elke combinatie is mogelijk, we beschikken zelfs over verschillende tekens en natuurlijk ook lichtletters. We leveren de lichtcijfers door heel Nederland en de Benelux, ook in Bussum.

Je kunt de lichtcijfers ook afhalen bij ons magazijn in Huizen. In compacte auto’s kunnen gewoonlijk 2 tot 3 lichtcijfers worden vervoerd, terwijl in grotere auto’s zoals stationwagens dit er vaak wel 4 tot 5 kunnen zijn. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermhoezen om veilig en gemakkelijk vervoer te garanderen, zelfs met een standaard personenauto. Als je ervoor kiest om de lichtcijfers te laten bezorgen, worden ze uiteraard geïnstalleerd en aangesloten door een van onze medewerkers. Als je de lichtcijfers zelf ophaalt, zijn ze eenvoudig aan te sluiten.  

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers ophalen of laten bezorgen in Bussum?

Lichtcijfers zijn de perfecte aanvulling op elke verjaardag of jubileum. We kunnen de lichtcijfers bij je thuisbezorgen, of je kunt ze ophalen bij ons magazijn. Ons magazijn is gevestigd op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Bussum, in Huizen.

Makkelijke te installeren

De lichtcijfers zijn eenvoudig zelf aan te sluiten, ze verbruiken weinig energie en er is slechts één stopcontact nodig voor de aansluiting. We streven naar flexibiliteit en klantgerichtheid in onze dienstverlening. Daarom werken we er hard aan om de leveringservaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Bezorgen of zelf ophalen?

Lichtcijfers huren in Bussum? Als je ervoor kiest om onze lichtletters te laten bezorgen, stellen we graag een offerte voor je op met de transportkosten. Maar je kunt ze ook gratis bij ons ophalen 

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

Look en feel van de lichtcijfers 

Maak je event, verjaardag of jubileum compleet met onze waterafstotende lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn gemaakt van massief hout en zijn dankzij meerdere lagen vernis en dichtmiddel bestand tegen lichte regen. De lichtcijfers zijn wit, en door de ronde vormen van de cijfers hebben ze een mooie luxe uitstraling.

Je kunt de lichtcijfers bij ons in Huizen ophalen tegen een borg van €100,-, of we kunnen ze bij je thuisbezorgen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed en 15 cm diep met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn te huur voor slechts € 45,-, incl. btw. Perfect voor elke gelegenheid, waar dan ook in Nederland! En met de ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin uitstralen, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de letters langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. We zorgen ongetwijfeld voor een oplossing op maat