WELKOM LICHTLETTERS VOOR HET ONTVANGEN VAN DE GASTEN OP EEN BEURS DAG

Lichtletters huren | Beurs en Congres

Lichtletters huren?

Zorg dat je opvalt bij het publiek!

Lichtletters huren op beurs of congres?

Het bijwonen of organiseren van een beurs of congres kan een waardevolle ervaring zijn om te netwerken en meer te leren over uw branche. Het is een kans om in contact te komen met potentiële klanten, investeerders en partners. Maar hoe zorgt u ervoor dat uw aanwezigheid op de beurs of het congres gedenkwaardig zal zijn? Hoe kunt u als exposant de aandacht trekken en u onderscheiden van de concurrenten? Het antwoord is simpel: Lichtletters! Vang de aandacht van de aanwezige met een slogan, de bedrijfsnaam of boodschap die u wilt overbrengen.

Plaats het thema van de dag in lichtletters op het podium, een inspirerende quote die de bezoeker aan het denken zet of een hashtag waarvan u hoop dat deze veel gedeeld zal worden op de socials. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen u graag bij het realiseren van succesvolle beurs of congres.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor elke beurs en congres. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever voor jullie speciaal op maat gemaakt.


WELKOM LICHTLETTERS VOOR HET ONTVANGEN VAN DE GASTEN OP EEN BEURS DAG

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Het is niet genoeg om alleen de aandacht van de bezoekers te trekken op de beurs of het congres zelf. U moet er ook voor zorgen dat zij uw bedrijf, merk of boodschap zich achteraf nog herinneren. Zorg voor een manier om in contact te blijven met de mensen nadat zij zijn vertrokken. Lichtletters creëren een mooie achtergrond voor een foto. Lichtletters huren op beurs of congres dag of dagen? Reserveer de gewenste lichtletters of cijfers vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

Waarom lichtletters huren op je bedrijfsfeest?

Om deze foto te maken kunt u ons andere label De Magische Fotospiegel inhuren. De foto krijgt in overleg met u een gepersonaliseerd kader. Maar het waardevolle voor u is dat de bezoeker deze direct naar zichzelf toe kan sturen door zijn of haar e-mailadres in te vullen. Zo kunt u na afloop van de beurs of het congres contact opnemen. De combinatie van Luxe Lichtletters en de Magische Fotospiegel is een geweldige combinatie om bekendheid te genereren voor uw bedrijf.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN DAK OM DE VRIJWILLIGERS TE BEDANKEN
LICHTLETTERS OP EEN AUTO WAAR EEN DJ OP STAAT DE DRAAIEN

LICHTLETTERS BUITEN IN DE TUIN MET DECORATIE EN BALLONNEN

Lichtletters huren | Babyshower

Lichtletters huren?

Onze lichtletters maken je Babyshower helemaal compleet

Lichtletters huren voor een Babyshower

De Babyshower is een fenomeen overgewaaid uit Amerika maar is inmiddels al aardig ingeburgerd in Nederland. Een feestje nog vóór de geboorte van het kindje waar de mama in Spé in het zonnetje wordt gezet en extra wordt verwend door familie en vrienden. Vaak is de babyshower een verrassing voor de mommy to be. Organiseer jij binnenkort een babyshower voor je dochter, zus of vriendin? Dan mogen onze Luxe lichtletters niet ontbreken. Er wordt tegenwoordig enorm uitgepakt met decoratie. Wat wij veel zien is dat de lichtletters worden gedecoreerd met ballonnen en teddyberen. Maar ook een grappige tekst zoals “TIME TO POP” of “MOMMY TO BE” in lichtletters zal een grote verassing zijn voor de zwangere dame. Luxe Lichtletters geven net dat extra feestelijke tintje aan de dag waardoor zij deze babyshower nooit zal vergeten.


OH BABY OP EEN FEESTJE VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER

Lichtletters als decoratie voor een babyshower

Met lichtletters kunt je in een mum van tijd in elke ruimte een magische sfeer creëren – één die zowel door moeder als gasten nooit vergeten zal worden! Dus als je op zoek bent naar manieren om een babyshower echt speciaal te maken, overweeg dan om deze te decoreren met lichtletters van Luxe Lichtletters. Je zult er geen spijt van krijgen! Lichtletters huren op je babyshower zorgt nét dat extra sfeertje.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters ophalen of laten bezorgen

Het organiseren van de babyshower , voor je dochter, zus, nichtje of vriendin neemt aardig wat tijd in beslag. Op de dag zelf ben je druk bezig met het klaarzetten van alles en zorgen dat de surprise tot een goed eind wordt gebracht. Wij denken graag met je mee, wil je de lichtletters liever de dag van tevoren al op komen halen? Geen enkel probleem! Ook bezorgen wij met alle liefde de lichtletters op de locatie van de babyshower, we sluiten deze aan en zorgen dat jij je handen vrij hebt om wat anders te doen. Mocht je wat vragen hebben, neem een kijkje op onze FAQ pagina, hier beantwoorden wij veel voorkomende vragen.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN BABYSHOWER IN DE TUIN VERSIERD MET BALLONNEN
LICHTLETTERS OH BABY VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER

HUWELIJKSAANZOEK MET DECORATIE EN TWEE VERLIEFDE MENSEN

Lichtletters huren | Huwelijksaanzoek

LICHTLETTERS HUREN?

Maak je aanzoek nog romantischer met onze luxe lichtletters

ORIGINEEL HUWELIJKSAANZOEK

De liefde voor elkaar bezegelen. Maar hoe maak je het onvergetelijk? Het geheime ingrediënt is persoonlijkheid! Of je nu kiest voor een publiek zoeken naar een onderliggende instelling, het moet bij jullie als koppel passagier. Bereid je goed voor, want je wilt natuurlijk dat je partner volmondig “JA” zegt. Laat je creativiteit de vrije loop en je zal het perfecte huwelijksaanzoek creëren dat jullie voor altijd bij blijven. Van de perfecte huwelijksaanzoek droomt iedereen, het is het moment waarop twee mensen besluiten hun leven samen te delen.

Als je het ons vraagt, zijn lichtletters de perfecte manier om een ​​huwelijksaanzoek te doen! Waarom? Omdat ze enorm fotogeniek zijn. Huur bijvoorbeeld de lichtletters ”WILL YOU MARRY ME” en je hebt gegarandeerd een spectaculair en onvergetelijk moment om te delen met je partner. Je kunt ook een styliste in de arm nemen die de hele setting voor het huwelijksaanzoek compleet maakt. Denk aan een loper, rozenblaadjes, kaarsen, bloemen. Maar ook een fotograaf kan een leuke toevoeging zijn, je wilt dit moment nog vele keren terugzien en ook achteraf kunnen delen met vrienden en familie.

Wij hebben bij Luxe Lichtletters een heel leuk netwerk opgebouwd van stylisten en eventplanners die je zouden kunnen helpen bij je huwelijksaanzoek. Zij hebben hier veel ervaring mee. Bovendien is het natuurlijk al spannend genoeg die dag. Heb je tips nodig voor iemand bij jou in de regio? Voel je vrij om zelfs contact met ons op te nemen.


LICHTLETTERS MARRY ME MET OP DE ACHTERGROND BALLONNEN

LICHTLETTERS "MARRY ME" OF TOCH WAT ORGINELERS

Vergeet traditionele huwelijksaanzoeken en ga naar iets unieks en fotogenieks met onze prachtige lichtletters. Zeg “ja” tegen de liefde met romantische woorden. Denk aan; “WIL JE MET ME TROUWEN?”, “ZOU JE MIJN VROUW ZIJN”, “ALLES WAT WE NODIG HEBBEN IS LIEFDE”, “WEES VAN MIJN”, “TROUW MET ME”, “VOOR ALTIJD VAN JOU”. Lichtletters huren voor je huwelijksaanzoek? Reserveer ze vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

LICHTLETTERS VOOR SFEER EN WARMTE

Wat wij steeds meer zien is dat er echt uitgepakt mag worden tegenwoordig met een huwelijksaanzoek. Zelfs als je kiest voor een dubbele setting met alleen jullie twee samen in het moment. Betekent dit niet dat je geen waanzinnige achtergrond kunt creëren voor je huwelijksaanzoek. Lichtletters laten schitteren tijdens het zoeken, en later met gedimde lampjes op de achtergrond als perfect sfeerlicht voor een romantisch diner voor twee.

LICHTLETTER OP ELKAAR PLAATSEN

Luxe Lichtletters heeft meerdere stellages in de verhuur waarmee wij een heuse lichtletter Wall kunnen bouwen. Laat deze versieren met bloemen en ballonnen en jullie moment een magische achtergrond. Dus wil je lichtletters huren voor je huwelijksaanzoek? Reserveer de vandaag nog.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS MARRY ME MET KAARSEN EN DECORATIE VOOR EEN HUWELIJKSAANZOEK
LICHTLETTERS OP EEN HUWELIJKSAANZOEK MET VEEL BLOEMEN EN MOOIE DECORATIE

MEISJE VERKLEED ALS HARRY POTTER VOOR HAAR VERJAARDAG MET HET LICHTCIJFER 8 OP DE ACHTERGROND

Lichtletters huren | Verjaardag

LICHTLETTERS HUREN?

Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtletters huren voor je verjaardag?

Verjaardagen zijn voor iedereen speciale dagen. Ze vertegenwoordigen een mijlpaal in ons leven. Een dag om te vieren en om stil te staan bij de vooruitgang die we hebben geboekt en de veranderingen die we hebben meegemaakt. Verjaardagen zorgen er ook voor dat we ons omringd voelen door liefde, omdat familie en vrienden hun genegenheid tonen door middel van cadeaus, attente gebaren en hartelijke boodschappen. Met onze lichtletters kun je er zeker van zijn dat de jarige zich in het zonnetje gezet voelt. Wanneer je een verjaardag echt speciaal en onvergetelijk wilt maken voor iemand, zijn lichtletters de manier.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtletters als decoratie op een verjaardag

Lichtletters zijn een stijlvolle, feestelijke en betaalbare manier om een locatie te decoreren en dat in slechts enkele minuten. Iedere verjaardag tover je in mum van tijd om tot een echte party! De naam van de jarige job, de leeftijd die hij/zij heeft mogen bereiken, HAPPY BIRTHDAY, CONGRATULATIONS, 50 AND FABULOUS, zijn voorbeelden die regelmatig worden ingehuurd bij ons.

Groot assortiment

Luxe lichtletters heeft een groot assortiment lichtletters waardoor wij elke combinatie voor een verjaardag kunnen maken die je wenst. Wacht niet langer, wil jij lichtletters huren voor je verjaardag? Reserveer ze vandaag nog.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters voor een verjaardag laten bezorgen of komen afhalen

Het decoreren van een verjaardag is een van de leukste onderdelen van het feest. Of het gaat om een kinderverjaardag of van een volwassenen, lichtletters zijn leuk voor iedere leeftijd.

Laten bezorgen?

De lichtletters kunnen wij komen bezorgen of ze mogen worden afgehaald bij ons magazijn in Huizen. Ze zijn gemakkelijk aan te sluiten en voorzien van Led lampjes, hierdoor verbruiken zij weinig stroom en kunnen zij op slechts één stopcontact worden aangesloten.

Écht mooie lichtletters

Onze Luxe Lichtletters zijn wit en hebben als enige op de markt ronde vormen, hierdoor hebben zij een mooiere uitstraling, wat ook weer zorgt voor geweldige foto’s. Twijfel niet langer en boek vandaag nog lichtletters voor een feestelijke verjaardag!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

LICHTLETTER VOOR PROMOTIE BIJ EEN STRANDTENT OP HET DAK VOOR ACTIE EN RECLAME

Lichtletters huren | Promotie

LICHTLETTERS HUREN?

Onze Luxe Lichtletters vallen pas écht goed op

Laat je promotie of marketing actie opvallen

Promotie is een belangrijk element van elk succesvol bedrijf. Het helpt om bewustzijn te creëren, interesse te wekken en uw doelgroep te overtuigen om actie te ondernemen. Promotie kan vele vormen aannemen, waaronder reclame, public relations, evenementen en meer. Door effectieve promotie kunnen bedrijven de gewenste doelgroep bereiken en de verkoop verhogen of relaties opbouwen met potentiële klanten. Lichtletters zijn een uitstekende manier voor elk bedrijf dat een statement wil maken of zich wil onderscheiden van de concurrentie. Met lichtletters kunt u gemakkelijk verbluffende Visuals creëren die een publiek zullen boeien en uw boodschap zullen laten schijnen! Zet lichtletters in ter promotie van jullie bedrijf, brand, product of lancering.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor een promotie actie. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor jullie op maat gemaakt.


LICHTLETTERS TIJDENS EEN OPENING VAN EEN AUTODEALER

Met lichtletters meer ogen op jullie merk richten

Luxe lichtletters zijn perfect voor het creëren van een onvergetelijke eerste indruk bij (potentiële) klanten wanneer ze uw winkel of stand bezoeken. Het gebruik van lichtletters is een effectieve manier om meer ogen op uw merk te richten, zowel online als offline. Ze geven een onmiddellijke visuele impact die mensen aantrekt en hen helpt herinneren wie u bent en wat u het beste doet. Wilt u lichtletters huren voor een promotie of marketing actie? Reserveer ze vandaag nog.

Foto moment

Luxe Lichtletters creëert ook een superleuk fotomoment, wat weer voor extra promotie zorgt wanneer deze worden gedeeld via de socials. Vang de aandacht van aanwezige, genodigden of voorbijgangers met de bedrijfsnaam, slogan of boodschap die u wilt overbrengen in lichtletters. Lichtletters zijn een must voor de promotie van uw bedrijf.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters huren voor promotie doeleinden

Huur bij ons lichtletters ter promotie van uw bedrijf, Luxe Lichtletters zal zorgen dat de letters keurig op tijd gereed staan op locatie. Wij zijn een professionele, servicegerichte en flexibele partij.

Groot assortiment

Wij hebben het grootste assortiment lichtletters van Nederland, waardoor wij veel klanten tegelijk kun bedienen. Hierdoor kunnen wij ook last-minute uw opdracht nog aannemen. Heeft u voor de promotie van uw bedrijf een tof idee, neem contact met ons op en wij zullen zorgen dat dit wordt uitgevoerd. Lichtletters huren voor uw promotie of marketing? Dit doet u bij Luxe Lichtletters.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP TER PROMOTIE OP EEN EVENT
LICHTLETTERS OP EEN GLOF TOURNOOI OP EEN VAN DE BANEN

DE NAAM VAN DE JARIGE IN LICHTLETTERS OP HAAR PRIVATE DINNER

Lichtletters huren | Private dinner

LICHTLETTERS HUREN

Maak je speciale dinner compleet met onze luxe lichtletters

Maak je avond sfeervol

De afgelopen jaren is de populariteit van private dinner parties enorm toegenomen. Of je nu een verjaardag viert of wat vrienden bijeen wilt brengen. Een private dinner creëert een intieme setting om quality time door te brengen met je dierbaren. Genieten van culinaire hoogstandjes, een goed glas wijn en betekenisvolle gesprekken. Voor een warme en sfeervolle ambiance is het gebruik van lichtletters ter decoratie van een private dinner een goede toevoeging. Laat de jarige zich in het zonnetje voelen gezet door zijn of haar naam neer te zetten in lichtletters samen met de leeftijd die hij of zij heeft mogen bereiken. Door de dimbare lampjes in onze Luxe Lichtletters heeft de prachtig gedekte tafel een feestelijke gloed. Lichtletters zijn een must-have voor elke private dinner party. Wacht niet langer met het huren van lichtletters voor je private dinner.


TWEE VROUWEN IN EEN GOUDEN JURK OP EEN PRIVATE DINNER MET OP DE ACHTERGROND LICHTLETTERS

Maak je speciale gelegenheid compleet

Perfecte keuze

Be Our Guest Events is de perfecte keuze voor uw private dinner. Ons team van ervaren event planners kan u helpen een memorabele ervaring te creëren die een blijvende indruk achterlaat op u en uw gasten. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte ervaringen afgestemd op uw individuele behoefte. Lichtletters huren voor je private dinner? Reserveer je gewenste lichtletters vandaag nog.

Aandacht

Van het selecteren van het perfecte menu tot het coördineren van decoraties en entertainment. Onze aandacht voor details zorgt voor een onvergetelijk evenement voor alle betrokkenen.

Bekijk onze lichtletters

INFORMATIE OVER HET HUREN VAN LICHTLETTERS OP JOUW EVENT

Stap in de betoverende wereld van Luxe Lichtletters en laat je volgende private dinner party schitteren als nooit tevoren! Op onze informatiepagina ontdek je echt álles wat je moet weten over het huren van onze lichtletters. Hier vind je niet alleen de maten en prijzen, maar ook het stroomverbruik en een enorme collectie van meer dan 250 letters, cijfers, leestekens, hartjes én dollartekens. Dus waar wacht je nog op? Wij staan klaar om jouw evenement écht onvergetelijk te maken!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN PRIVATE DINNER VOOR EEN BABYSHOWER
LICHTLETTERS IN EEN OMGETOVERDE GARAGE VOOR EEN VERJAARDAG VAN EEN VROUW DIE 30 IS GEWORDEN

LICHTLETTERS OP EEN BEDRIJFSFEEST

Lichtletters huren | Bedrijfsfeest

LICHTLETTERS HUREN?

Zet jullie bedrijfsnaam neer in lichtletters!

Maak jullie bedrijfsfeest compleet

Het organiseren van een bedrijfsfeest is een uitstekende manier om iedereen samen te brengen, succes te vieren en de teambuilding te verbeteren. Een geslaagd bedrijfsfeest geeft werknemers nieuwe inspiratie, creëert waardevolle connecties tussen collega’s en heeft een blijvend effect op het moreel. Decoraties zijn essentieel voor elk bedrijfsfeest, omdat ze een sfeer van feest en plezier geven waardoor de aanwezigen zich speciaal voelen. Uiteraard mogen onze lichtletters tijdens jullie bedrijfsfeest daarom niet ontbreken. Ontvang de werknemers in stijl en creëer een leuk fotomoment met lichtletters. Kies voor het samenstellen van de lichtletters bijvoorbeeld, de bedrijfsnaam, het thema van de dag, de tagline van het bedrijf of lichtcijfers om het zoveel jarig bestaan van de zaak te vieren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Luxe Lichtletters hebben wij een groot assortiment lichtletters, waardoor wij ieder idee uit kunnen voeren.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor een fantastisch bedrijfsfeest. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor jullie bedrijf op maat gemaakt.


PRACHTIGE GEKLEURDE ZAAL MET GASTEN EN OP DE ACHTERGROND LICHTLETTERS

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Luxe Lichtletters is een professionele partij, wij zijn servicegericht, flexibel en betrouwbaar. De details voor de levering op jullie bedrijfsfeest bespreken wij ruim van tevoren, zodat wij precies weten wat er van ons verwacht wordt. Lichtletters huren op jullie bedrijfsfeest doe je bij Luxe Lichtletters.

Bekijk onze lichtletters

Lichtletters op je bedrijfsfeest?

Doordat wij een zeer groot assortiment lichtletters hebben kunnen wij ook last-minute van dienst zijn. Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden, om ervoor te zorgen dat jullie de allermooiste lichtletters op jullie bedrijfsfeest hebben staan schijnen. Dus maak jullie event compleet en huur lichtletters voor jullie bedrijfsfeest bij Luxe Lichtletters.

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS BUITEN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST OP EEN EVENT LOCATIE
LICHTLETTERS BUITEN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST BIJ EEN EVENEMENTEN LOCATIE

LICHTLETTERS BABY MET DECORATIE EN BALLONNEN

Lichtletters huren | Gender Reveal Party

Lichtletters huren?

Maak jullie speciale gelgenheid compleet met onze lichtletters.

Lichtletters huren voor een Gender Reveal Party

Het verwachten van een baby is een van de spannendste gebeurtenissen in iemands leven. Voor veel stellen is de aankondiging van het geslacht van hun baby net zo bijzonder. En hoe kun je dat beter doen dan met lichtletters? Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest, lichtletters geven je gender reveal party zeker extra glans. Tegenwoordig is de decoratie van het feest regelmatig onderdeel van de onthulling. Lichtletters worden vaak gedecoreerd met roze en blauwe ballonnen. Wij kunnen zelfs de lichtletters voorzien van diverse kleuren lampjes, zodat het woord “BABY” zal gaan branden in het roze of in het blauw. Luxe Lichtletters heeft een groot assortiment lichtletters & tekens waardoor wij elke gewenste combinatie kunnen maken die jullie wensen. Uiteraard zorgen onze lichtletters op jullie gender reveal party er ook voor dat er direct een hele gave achtergrond is voor het maken van foto’s. Zijn onze Luxe Lichtletters erbij wanneer jullie erachter komen of jullie een jongen of meisje verwachten?


LICHTLETTERS BUITEN OP HET GRAS OP EEN GENDER REVEALPARTY

Lichtletter combinaties voor Gender Reveal Party

Om inspiratie op te doen voor jullie gender reveal party kunnen jullie natuurlijk ook een kijkje nemen op onze Instagram pagina. De stylistes die onze lichtletters vaak inhuren als onderdeel van hun creaties maken een ware kunst van het decoreren van een gender reveal party. Wij staan zelf elke keer versteld van hun creativiteit. De lichtletter combinaties die vaak worden ingehuurd bij ons zijn bijvoorbeeld; BABY, OH BABY, BOY OR GIRL, PINK OR BLUE, HE OR SHE, BABY ON THE WAY, BABY EL GHAZI (de achternaam van de ouders) BABY#1 en zo hebben wij er nog heel veel voorbij zien komen. Mocht je geen inspiratie hebben dan mag je altijd onze hulp inschakelen wij denken graag met jullie mee om jullie gender reveal party heel bijzonder te maken.

Bekijk onze lichtletters

Onvergetelijke Gender Reveal Party

Jullie gender reveal party wordt vast en zeker een onvergetelijke gebeurtenis. Dit zal een blijvende herinneringen zijn die voor altijd gekoesterd zal worden! Wij van Luxe Lichtletters willen daar graag deel van uitmaken! Dus huur reserveer vandaan nog de lichtletters voor jullie Gender Reveal Party,

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS BOY OF GIRL VOOR HET VIEREN VAN EEN BABYSHOWER
LICHTLETTERS OP EEN GENDER REVEAL PARTY MET OUDERS OP DE FOTO

LICHTLETTERS VOOR EEN BRUILOFT MET BLOEMEN OP DE VOORGROND

Lichtletters huren | Bruiloft

LICHTLETTERS HUREN?

Maak jullie geweldige dag compleet met onze prachtige lichtletters.

Lichtletters huren op jullie bruiloft?

Jullie huwelijksvoorbereidingen zullen een prachtige en spannende tijd vol verwachting zijn. Met zorgvuldige planning en aandacht voor details kunnen jullie de perfecte sfeer creëren voor jullie bruiloft. Elk element, van de kleding tot de bloemen. Of van decoratie tot de muziek zal samenkomen om jullie droom te verwezenlijken. Onze Lichtletters zijn een betoverende manier om een romantisch tintje aan jullie bruiloft te geven. Ze creëren niet alleen een mooie intieme sfeer, maar vormen ook een opvallende achtergrond voor foto’s en video’s van het huwelijk.

Of het gaat om één speciale zin of meerdere feestelijke woorden? Onze prachtige Lichtletters kunnen wij in elke combinatie leveren. Het is ook mogelijk om de lichtletters binnen of buiten te plaatsen. Bijvoorbeeld bij de ceremonie om een mooie setting te maken voor het Ja-woord moment. Als jullie iets extra’s zoeken, hebben wij ook lichttekens in de vorm van hart. Dit lichtgevende hart is perfect om een extra vleugje liefde aan jullie bruiloft toe te voegen.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling voor een fantastische bruiloft. De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor jullie bruiloft op maat gemaakt.


foto van bruidspaar met lichtletters

Lichtletters in elke combinatie mogelijk

Luxe Lichtletters heeft een heel groot assortiment lichtletters, cijfers en tekens. Wij zien dat veel bruidparen kiezen voor de initialen met daartussen een hartje of &-teken. “MR&MRS” of “MR&MR” zijn ook mateloos populair. Reserveer vandaag nog om prachtige lichtletters te huren op jullie bruiloft.

Uitpakken!

Daarbij zien wij steeds meer dat er tegenwoordig echt uitgepakt mag worden op een bruiloft. Veel bruidsparen kiezen voor de lichtletters “MR&MRS met daaronder de achternaam waarmee vanaf die dag beide zijn verbonden. Wellicht denken jullie nu “daaronder” wat bedoelen jullie daarmee? Dit doen wij met een stellage.

Stellage

Luxe Lichtletters heeft meerdere stellages in de verhuur waarmee wij een heuse lichtletter wall kunnen bouwen. Laat deze versieren met ballonnen en jullie feest heeft een magische achtergrond.

Bekijk onze lichtletters

Waarom huren bij Luxe Lichtletters?

Met zoveel druk om alles te organiseren, is het belangrijk om niet te vergeten waarom jullie in de eerste plaats gaan trouwen – de liefde! Het is de bedoeling dat jullie al enorm veel plezier beleven aan de voorbereidingen van jullie bruiloft. Wat enorm bijdraagt aan die beleving is het samenwerken met ervaren bedrijven, waarbij je ervan uit kunt gaan dat alles op de dag zelf wordt geregeld volgens afspraak en jullie onbezorgd kunnen genieten.

Professioneel

Luxe Lichtletters is een professionele partij, wij zijn servicegericht, flexibel en betrouwbaar. Wij bespreken alle details ruim van tevoren, zodat wij precies weten wat er van ons verwacht wordt.

Allermooiste Lichtletters!

Onze Luxe Lichtletters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden keurig onderhouden, om ervoor te zorgen dat jullie de allermooiste lichtletters op jullie bruiloft hebben ter decoratie van jullie grote dag!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN TAFEL JUST MARRIED VOOR EEN BRUILOFT
LICHTLETTERS VOOR EEN BRUILOFT MET BLOEMEN OP DE VOORGROND