VERKLEED MEISJE OP HAAR VERJAARDAG MET LICHTLETTERS

LICHTCIJFERS HUREN LAREN

LICHTCIJFERS HUREN IN LAREN?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtcijfers huren voor elke speciale gelegenheid.

Lichtcijfers zijn een elegante, feestelijke en budgetvriendelijke manier om elke plek om te toveren. Ze zijn perfect voor verjaardagen en jubilea of andere evenementen. Bij Luxe Lichtletters hebben we een uitgebreide selectie aan lichtcijfers, waardoor we allerlei combinaties voor bijzondere evenementen kunnen samenstellen. Onze lichtcijfers voegen een vleugje luxe toe aan je event, verjaardag of jubileum. Met onze lichtcijfers is de ruimte binnen een mum van tijd aangekleed.  

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtcijfers huren Laren.

Als de grootste leverancier van lichtcijfers en lichtletters in Nederland en de Beneluxe hebben we een ruim magazijn gevuld met lichtcijfers. We leveren over heel Nederland en de Benelux, zo ook in Laren.

Je kunt de lichtcijfers ook zelf afhalen bij ons magazijn in Huizen. Het aantal lichtcijfers dat in een voertuig past, varieert afhankelijk van het soort auto. Kleine auto’s kunnen meestal 2 tot 3 lichtcijfers vervoeren, terwijl grotere auto’s zoals stationwagens er tot 5 kunnen meenemen. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermende hoezen voor een veilig en gemakkelijk transport, zo kunnen de lichtcijfers zelfs met een normale personenauto netjes en veilig vervoerd worden.

Als je besluit om de lichtcijfers te laten leveren, zullen onze medewerkers ze voor je installeren en aansluiten. Als je ervoor kiest om ze zelf op te halen, is het aansluiten van de lichtcijfers eenvoudig. 

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers afhalen of laten bezorgen Laren?

Onze lichtcijfers zijn een fantastische toevoeging aan elke verjaardag of jubileum, of het nu gaat om een kinderfeestje of een feestje voor volwassenen.

We kunnen de lichtcijfers bij je thuis afleveren, of je kunt ze zelf afhalen bij ons magazijn. Ons magazijn is gelegen in Huizen, op slechts 10 minuten rijden van Laren. Het aansluiten van de lichtcijfers is erg gemakkelijk, ze zijn energiezuinig en hebben slechts één stopcontact nodig.

Onze grootste focus is flexibiliteit bieden en de klant vooropstellen. We streven ernaar om de levering zo vlot en aangenaam mogelijk te maken. Als je ervoor kiest om de lichtletters te laten bezorgen, geven we je graag een offerte voor de transportkosten. Je kan de Lichtcijfers natuurlijk ook zelf ophalen, dit kost je niks! 

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

LUXE LICHTCIJFERS

Geef je event, verjaardag of jubileum een glamourous touch met onze waterbestendige lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn gemaakt uit massief hout en zijn dankzij meerdere lagen vernis en afdichtmiddel bestand tegen lichte regen.

Je kunt ze bij ons afhalen in Huizen, hier vragen wij een €100 borg voor terug, je kunt de lichtcijfers natuurlijk ook ophalen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep, met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn te huur voor slechts €45,-, inclusief btw. Ze zijn perfect voor elke gelegenheid! En dankzij de zuinige ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin geven, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de cijfers langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. Wij vinden altijd een oplossing die aan je wensen voldoet. Samen laten we jouw event, verjaardag of jubileum stralen!


VERKLEED MEISJE OP HAAR VERJAARDAG MET LICHTLETTERS

LICHTCIJFERS HUREN HILVERSUM

LICHTCIJFERS HUREN IN HILVERSUM?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Lichtcijfers huren voor elke gelegenheid

Lichtcijfers zijn een betaalbare, chique en feestelijke oplossing om een locatie snel te versieren. Ze kunnen elke verjaardag en of jubileum direct omtoveren tot een knallend feest! Luxe lichtletters heeft een breed scala aan lichtcijfers, waardoor we elke gewenste combinatie voor een verjaardag of jubileum kunnen samenstellen. Voor een speciale en onvergetelijke dag, zijn de lichtcijfers de perfecte toevoeging. Met onze lichtcijfers kun je er zeker van zijn dat je een verjaardag of jubileum een geweldige luxe uitstraling geeft.

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Lichtcijfers huren in omgeving Hilversum.

Als dé lichtcijfer verhuurder van het Gooi beschikken wij over een groot magazijn vol lichtcijfers. Elke combinatie is dus mogelijk. De lichtcijfers bezorgen wij door heel Nederland en de Beneluxe, en dus ook bij u in Hilversum.  De lichtcijfers kunnen ook opgehaald worden bij ons magazijn in Huizen. Het is afhankelijk van het type auto hoeveel lichtcijfers erin passen. In compacte auto’s kunnen doorgaans 2 tot 3 lichtcijfers worden vervoerd. Voor grotere auto’s zoals stationwagens kan dit aantal oplopen tot 5. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermhoezen, op deze manier kunnen de lichtcijfers gemakkelijk en veilig vervoerd worden, ook met een normale passagiersauto.  
Kiest u ervoor om de lichtcijfers te laten bezorgen dan worden de lichtcijfers natuurlijk geïnstalleerd en aangesloten door een van onze medewerkers. Mocht u zelf de lichtcijfers komen ophalen dan zijn de lichtcijfers ook gemakkelijk zelf aan te sluiten.

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers ophalen of laten bezorgen in Hilversum?

Lichtcijfers zijn een plezierige aanvulling op elke verjaardag of jubileum, ongeacht of het een kinderfeestje of een volwassen viering betreft. Wij kunnen de lichtcijfers bij je thuisbezorgen, of je kunt ze ophalen bij ons magazijn. Ons magazijn bevindt zich op 20 minuten rijden van Hilversum, in Huizen.

Makkelijke aan te sluiten!

De lichtcijfers zijn gemakkelijk zelf aan te sluiten, daarnaast verbruiken ze weinig energie en is er slechts één stopcontact nodig om de lichtcijfers aan te sluiten. Onze primaire focus ligt op flexibiliteit en het centraal stellen van de klant. Daarom streven we ernaar om samen de leveringservaring zo vlot en aangenaam mogelijk te maken.

Zelf ophalen?

Als je besluit om onze lichtletters te laten bezorgen, zijn we blij om je een offerte te geven voor de vervoerskosten. Echter, als je het prettig vindt, is het ook mogelijk om ze zelf bij ons op te halen, wat je geen cent kost!

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

Lichtcijfers look and feel

Breng een vleugje sprankeling naar je verjaardag of jubileum met onze waterafstotende lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn vervaardigd uit solide hout en zijn door meerdere lagen lak en dichtmiddel bestand tegen lichte regenval.

Je kunt ze bij ons afhalen in Huizen tegen een borg van €100,- of we kunnen ze bezorgen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed, en 15 cm diep met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn beschikbaar voor een huurprijs van slechts €45,-, incl. btw. Ze zijn ideaal voor elke gelegenheid! En dankzij de Ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin geven, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de letters langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. We vinden ongetwijfeld een oplossing op maat voor je. Laten we samen jouw verjaardag of jubileum doen schitteren!


VERKLEED MEISJE OP HAAR VERJAARDAG MET LICHTLETTERS

LICHTCIJFERS HUREN BUSSUM

LICHTCIJFERS HUREN IN BUSSUM?


Leuke toevoeging op je verjaardag!

Versier elke gebeurtenis met onze lichtcijfers

Lichtcijfers huren op feest in Bussum? Je ziet ze momenteel overal! Ze kunnen direct elk event, verjaardag of jubileum omvormen tot een bruisende viering! Door ons grote assortiment kunnen wij vaak zelfs inspelen op last-minute aanvragen om zo iedereen te voorzien van onze luxe lichtcijfers. Met onze lichtcijfers garanderen we je dat je jouw event, verjaardag of jubileum een prachtige luxe uitstraling geeft.  

Tip! Neem eens een kijkje bij een van onze andere labels www.foto-spiegel.nl dit is een ontzettend leuke interactieve aanvulling op een verjaardag.
De lay-out wordt door onze grafisch vormgever speciaal voor je op maat gemaakt.


LICHTCIJFERS 27 MET OP DE VOORGROND EEN BLONDE DAME DIE JARIG IS

Verhuur van lichtcijfers in Bussum & omgeving. 

Lichtcijfers huren in Bussum? Als toonaangevende leverancier van lichtcijfers in het Gooi hebben we een uitgebreid magazijn vol lichtcijfers. Elke combinatie is mogelijk, we beschikken zelfs over verschillende tekens en natuurlijk ook lichtletters. We leveren de lichtcijfers door heel Nederland en de Benelux, ook in Bussum.

Je kunt de lichtcijfers ook afhalen bij ons magazijn in Huizen. In compacte auto’s kunnen gewoonlijk 2 tot 3 lichtcijfers worden vervoerd, terwijl in grotere auto’s zoals stationwagens dit er vaak wel 4 tot 5 kunnen zijn. De lichtcijfers worden vervoerd in speciale beschermhoezen om veilig en gemakkelijk vervoer te garanderen, zelfs met een standaard personenauto. Als je ervoor kiest om de lichtcijfers te laten bezorgen, worden ze uiteraard geïnstalleerd en aangesloten door een van onze medewerkers. Als je de lichtcijfers zelf ophaalt, zijn ze eenvoudig aan te sluiten.  

Bekijk onze lichtletters

Lichtcijfers ophalen of laten bezorgen in Bussum?

Lichtcijfers zijn de perfecte aanvulling op elke verjaardag of jubileum. We kunnen de lichtcijfers bij je thuisbezorgen, of je kunt ze ophalen bij ons magazijn. Ons magazijn is gevestigd op ongeveer 15 minuten rijden vanaf Bussum, in Huizen.

Makkelijke te installeren

De lichtcijfers zijn eenvoudig zelf aan te sluiten, ze verbruiken weinig energie en er is slechts één stopcontact nodig voor de aansluiting. We streven naar flexibiliteit en klantgerichtheid in onze dienstverlening. Daarom werken we er hard aan om de leveringservaring zo soepel en aangenaam mogelijk te maken.

Bezorgen of zelf ophalen?

Lichtcijfers huren in Bussum? Als je ervoor kiest om onze lichtletters te laten bezorgen, stellen we graag een offerte voor je op met de transportkosten. Maar je kunt ze ook gratis bij ons ophalen 

Reserveer onze lichtletters
LICHTLETTERS OP EEN VERJAARDAG VAN EEN MEISJE MET DECORATIE SNOEPJES
LICHTCIJFERS 28 MET ALLEMAAL GEKLEURDE BALLONNEN

Look en feel van de lichtcijfers 

Maak je event, verjaardag of jubileum compleet met onze waterafstotende lichtcijfers! Deze duurzame cijfers zijn gemaakt van massief hout en zijn dankzij meerdere lagen vernis en dichtmiddel bestand tegen lichte regen. De lichtcijfers zijn wit, en door de ronde vormen van de cijfers hebben ze een mooie luxe uitstraling.

Je kunt de lichtcijfers bij ons in Huizen ophalen tegen een borg van €100,-, of we kunnen ze bij je thuisbezorgen. Onze grote lichtcijfers, 1 meter hoog, 70 cm breed en 15 cm diep met een gewicht van ongeveer 5 kg, zijn te huur voor slechts € 45,-, incl. btw. Perfect voor elke gelegenheid, waar dan ook in Nederland! En met de ledlampen die slechts 0,7 watt verbruiken en een warm licht van 2000 Kelvin uitstralen, heb je maar één stroomaansluiting nodig.

De standaard huurperiode is 24 uur, maar als je de letters langer nodig hebt, neem dan contact met ons op. We zorgen ongetwijfeld voor een oplossing op maat